Dubbla decennier av dynamiskt digitalfoto

Välkommen till SHOOT IT Film & Foto, din primära källa för visuell kommunikation. Jag är Markus Pettersson, företagets hjärna och hjärta. Den första digitalkameran, en Olympus Camedia C-2020 Zoom, inhandlades år 2000 och hade hela 2.1 megapixel! 🙂

Med start i skolfotobranschen har jag ägnat mig professionellt åt fotografering sedan 2003, och 2018 gav jag mig också in i den rörliga bildens värld.

Idag är nätverket omfattande, med noggrant utvalda samarbetspartners inom bl a fotografering, filmning, drönarflygning och color grading som gör att vi kan ta oss an en stor variation av uppdrag med professionell spetskompetens.

Med över två decennier av erfarenhet i bagaget och uppdrag från över 150 företagskunder har vi en djup förståelse för hur enastående visuellt material kan öka varumärkesmedvetenheten och förmedla budskap kraftfullt.

Det är inte bara ett arbete, det är en passion.

Shoot it Film & Foto AB, kunderShoot it Film & Foto AB, kunder och referenser
Fotograf i Örebro, SHOOT IT Film & Foto, Markus Pettersson

Bredd och kvalitet

Vår expertis sträcker sig över flera områden. Vi är er förstklassiga partner för porträttfotografering, reklamfotografering, produktfotografering och mat- och dryckesfotografering. Med den breda repertoaren skapar vi bilder som fångar uppmärksamheten och gör intryck.

Film är ett ännu kraftfullare medium i dagens medialandskap. Vi specialiserar oss på profilfilmer, marknadsföringsvideor och eventfilm som utmärker sig på webben och i sociala medier. Varje sekund är en chans att engagera och övertyga.

”Flexibla, pragmatiska och väldigt lätta att jobba med. Riktigt snygga bilder trots svår miljö att fota i. Kan absolut anlita SHOOT IT igen för framtida jobb!”

Kundcitat, Maxim kosttillskott
Julia Lärkert

Nordic Group Brand Manager,
Maxim Kosttillskott

”Nu har jag tittat igenom alla bilder och det är imponerande att ni fått till bilderna så bra! Stort tack för ett toppenjobb!!!”

John Lionell porträttbild, Shoot it Film & Foto
Johan Lionell

Art Director,
PCG Stockholm

”Måste bara påpeka att ni gör väldigt proffsiga original och bilder! Kul med tanke på att vi då kan producera en mycket bättre slutprodukt från vår sida.”

Kundcitat, Triotryck
Janne Widbark

Triotryck,
Örebro

Företagsfokus

Vår målgrupp är tydlig – företag och byråer som kräver det bästa. Vi levererar inte bara visuell berättarkonst, vi levererar resultat. Vi är er partner för att skapa varumärkesbilder som överträffar förväntningarna och skapar en varaktig och lönsam effekt som får er att lyckas med er marknadsföring och branding.

Kontakta SHOOT IT Film & Foto idag för att börja er visuella resa. Vi ser fram emot att ta er företagskommunikation till nya höjder.

Fotograf i Örebro, SHOOT IT Film & Foto, Markus Pettersson

”Vill bara säga… WOW vilka jäkla fina bilder ni fixat. Flera av dem är precis eller bättre än vad jag drömde om att få till. Kommer att gå att använda hur bra som helst. Ni är helt makalöst grymma! Håller tummarna att jag får möjligheten att använda er igen.”

Jesper Caron porträttbild, Shoot it Film & Foto
Jesper Caron

Humörtränare,
inspiratör,
föreläsare

”Markus yrkesskicklighet garanterar ett väl utfört arbete! För mig som beställare är det också en trygghet i att Markus alltid håller vad han lovar i form av tidplan och budget. Han brinner för sin uppgift och delar gärna med sig av sina kunskaper. Det ökar kvaliteten i vårt arbete. Kort sagt en kille att lita på – social, trevlig och lätt att samarbeta med!”

Fredrik Rynell porträttbild, Shoot it Film & Foto
Fredrik Rynell

VD,
Doccit

”Markus levererar alltid och har god förmåga att hantera oväntade situationer och problemlösning under tidspress. Han presterar alltid det som förväntas av honom och mer därtill. Ett mycket säkert kort man kan lita på som kollega. Pålitlig, professionell och kunnig!”

Kundcitat, Photomic skolfoto
Pär Öhrngren

Kollega & mentor,
Photomic skolfoto

Kontakta oss idag!
Vi skickar gärna en kostnadsfri offert