Image

Historik

SHOOT IT Film & Foto drivs av mig, Markus Pettersson. Företaget bytte namn i början av 2021 och hette innan Fotograf Markus P. Jag har arbetat professionellt med fotografering sedan 2003 och sedan 2018 även med film. Främsta verksamhetsområden/genrer inom fotografering är porträtt, reklam, produkt samt mat & dryck. Inom film jobbar jag mycket med det jag brukar kalla för "profilfilmer", som ofta används i företags marknadsföring på webb och sociala medier. Jag riktar mig främst mot företag och byråer som uppdragsgivare.

”Vill bara säga… WOW vilka jäkla fina bilder du fixat. Flera av dem är precis eller bättre än vad jag drömde om att få till. Kommer att gå att använda hur bra som helst. Du är helt makalöst grym! Håller tummarna att jag får möjligheten att använda dig igen.”


– Jesper Caron, Humörtränare, föreläsare, inspiratör

”Markus levererar alltid och har god förmåga att hantera oväntade situationer och problemlösning under tidspress. Han presterar alltid det som förväntas av honom och mer därtill. Ett mycket säkert kort man kan lita på som kollega. Pålitlig, professionell och kunnig!”


– Pär Öhrngren, Photomic Skolfoto

”Markus yrkesskicklighet garanterar ett väl utfört arbete! För mig som beställare är det också en trygghet i att Markus alltid håller vad han lovar i form av tidplan och budget. Han brinner för sin uppgift och delar gärna med sig av sina kunskaper. Det ökar kvaliteten i vårt arbete. Kort sagt en kille att lita på – social, trevlig och lätt att samarbeta med!”


– Fredrik Rynell, VD America Reklambyrå, Norrköping
Image

Värdegrund

De främsta ledorden för SHOOT IT Film & Foto är kunskap, pålitlighet och kvalitet. Med 17 års erfarenhet av yrkesfotografering vet jag hur viktigt det är för er som kund att jag som fotograf/leverantör upprätthåller god kommunikation, tydlighet i projekten och snabba leveranser som motsvarar eller överträffar era förväntningar. Med bakgrund och kunskap inom marknadskommunikation och webb förstår jag även värdet i det jag levererar till mina kunder på så sätt att ju bättre jobb jag gör, desto bättre kommer det att hjälpa mina kunders marknadsföring och försäljning. Nöjd kund = nöjd fotograf!

”Flexibel, pragmatisk och väldigt lätt att jobba med. Riktigt snygga bilder trots svår miljö att fota i. Kan absolut anlita Markus igen för framtida jobb!”


– Julia Lärkert, Nordic Group Brand Manager, Maxim Kosttillskott

”Nu har jag tittat igenom alla bilder och det är imponerande att du fått till bilderna så bra! Stort tack för ett toppenjobb!!!”


– Johan Lionell, Art Director PCG Stockholm

”Måste bara påpeka att du gör väldigt proffsiga original och bilder! Kul med tanke på att vi då kan producera en mycket bättre slutprodukt från vår sida.”


Janne Widbark, Triotryck Örebro